NOTICIES I SALA DE PREMSA

DIARI DE GIRONA (23/05/2019)

 

Independents de Catalunya es presenta a 38 municipis gironins

 

La plataforma Independents de Catalunya (IdC) va presentar ahir al Col·legi de Periodistes de Girona les llistes que concorreran a les properes eleccions municipals sota aquesta marca a la demarcació gironina. Un total de 38 candidatures independents, que corresponen a un 15% de les existents.

LA VANGUARDIA (19/05/2019)

 

Independents de Catalunya presenta 38 listas en Girona

 

La formación Independents de Catalunya ha presentado las 38 listas con las que acude en Girona a las municipales de un total de más de setenta en todo el territorio catalán. El presidente del partido, Pere Garriga, ha manifestado su satisfacción por el número y ha destacado que se ha alcanzado “en poco más de tres meses”

DIARI DE GIRONA (29/03/2019)

 

Llistes locals s’agrupen a Independents de Catalunya

 

Diverses candidatures d’independents a les eleccions locals han creat el nou partit Independents de Catalunya. La formació està formada per candidatures d’una cinquantena de municipis de la Cerdanya, la Selva, el Gironès, el Baix Empordà, Osona, el Ripollès, l’Alt Empordà i el Maresme.

EL PUNT AVUI (29/03/2019)

 

Independents de Catalunya, en marxa

 

Una cinquantena de llistes de vuit comarques diferents (Selva, Cerdanya, Maresme, Baix Empordà, Osona, Gironès, Ripollès i Alt Empordà) han constituït un grup polític nou, Independents de Catalunya (IdC). La formació considera que les candidatures que treballen al marge dels grans partits i fora de l’àrea metropolitana de Barcelona són menystingudes, i per això volen que se’ls prengui en consideració.

LA VANGUARDIA (29/03/2019)

 

Independientes municipalistas crean una nueva coalición para unir fuerzas

 

Diferentes agrupaciones municipales independientes de 54 localidades catalanas han presentado este jueves Independents de Catalunya, una coalición para unir fuerzas y establecer “una nueva política municipal”. Independents de Catalunya está formado por representantes de 54 municipios catalanes de nueve comarcas: la Cerdanya, la Selva, el Gironés, el Baix Empordà, Osona, Ripollés, Alt Empordà y Maresme

TELEPONENT (29/03/2019)

 

Candidatures Independents de municipis catalans s’agrupen en un partit

 

Diverses candidatures d’independents a les eleccions locals han creat el nou partit Independents de Catalunya, que pretén agrupar aquest tipus de llistes en els municipis catalans. La formació, que ja figura al registre de partits del Ministeri d’Interior com a coalició, està formada per candidatures d’una cinquantena de municipis de la Cerdanya, la Selva, el Gironès, el Baix Empordà, Osona, el Ripollès, l’Alt Empordà i el Maresme, i aposta per la “descentralització” com a eix polític.

 ALDIA.CAT (28/03/2019)

 

Creen una coalició per agrupar les llistes independents per a les municipals

 

Diverses llistes electorals d’independents de 54 municipis de Catalunya s’han unit en la coalició Independents de Catalunya, que vol unir les agrupacions polítiques d’independents de cara a les eleccions municipals del 26 de maig. L’alcalde d’Arbúcies (Girona) i president d’Independents de Catalunya, Pere Garriga, ha presentat aquest dijous la coalició en una roda de premsa, en la qual ha explicat que l’objectiu és agrupar els independents dels municipis catalans per poder tenir més força en els ens supramunicipals com les diputacions i els consells comarcals.